Covid 19

Bízza a fertőtlenítést profikra!!!

Társaságunk vállalja közintézmények, óvodák, orvosi rendelők, iskolák, éttermek, irodaházak, lépcsőházak, liftek, ipari légtechnikai rendszerek és csarnokok… fertőtlenítését!

Rugalmasan, akár 24-48 órán belül, szombat-vasárnap is.

Forduljon hozzánk bizalommal és kérje árajánlatunkat.

Légtechnikai rendszer fertőtlenítése

Technológia:

Fertőtlenítés elszívó ágban:

A csőhálózat mellékágainak végpontjain keresztül az elszívó anemosztátok és rácsok leszerelésével injektáljuk be a fertőtlenítőszert a rendszerbe.

Fertőtlenítés befogó ágban:

a légkezelő utáni első befúvó légcsatorna szakaszban szükséges egy befúvópontot kialakítani, ahol az elárasztást tudjuk végezni. Ezt minden esetben légtömören záródó szervízajtóval oldjuk meg, mely a jövőben erre a célra használható lesz ismét.

Légkezelők fertőtlenítése

A légkezelő berendezéseket minden esetben kefés tisztítás és porszívózást követően fertőtlenítjük. Ez kiterjed a szabályzózsaluk, túlnyomástér, ventilátor egység, fűtőkalorifer részegységei, szűrőház és visszakeverőzsaluk elemeire is.

Alkalmazott fertőtlenítőszer ismertetése:

A légcsatornák, helységek fertőtlenítését minden esetben a már bevált SteriClean Industry vegyszer alkalmazásával végezzük.

  • 100%-os keverési arány felhasználása mellett a fertőtlenítés során a vegyszer képes megölni a baktériumok, vírusok, gomba spórák 99%-át.
  • baktericid, fungicid és virucid hatású fertőtlenítőszer,
  • élelmezési és munkaegészségügyi várakozási ideje 0 nap,
  • biztonságos, nem toxikus,
  • azonnali eredmény szermaradvány nélküli eredmény,
  • egyszerű, hatékony, öko-barát megoldást biztosít.
  • használata külön engedélyhez nem kötött!
  • A Stericlean Industry fertőtlenítő vegyszer nem ártalmas emberre, melegvérű állatokra és hüllőkre.

Berendezések alkalmazása a fertőtlenítés során:

A fertőtlenítést PulsFOG Turbo ULV és ULV Microjet kézi ködképző gépekkel végezzük, mely során a berendezés 10-50 mikron nagyságú levegőben úszó fertőtlenítő páraködöt képez a kezelt felületeken!

Kijuttatás:

A hidegködképző gép a SteriClean Industry-t apró cseppekre porlasztva sűrű fertőtlenítő ködöt képez. Így a légtér fertőtlenítésekor az aktív részecskék egyenletesen eloszlanak a légtérben, azok mindenhova eljutnak, még a nehezen hozzáférhető rések vagy a távoli sarkok sem jelentenek többé gondot.

A kezelés 30-60 perces behatási ideje után a helyiség újra használatba vehető, így az igénybevételi idő rendkívül alacsony, a nagy hatásfok mellett a szer alkalmazása egyszerű és veszélytelen.

Az NCS Hungary Kft. tapasztalata és szakemberei garanciát biztosítanak ezen munkálatok kivitelezésére.

Kérdése van?

Bízza profikra a munkát!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról!